Smakelijk

Brazilian Berry

De Brazilian Berry is een twist op de caipirinha. Beide drankjes zijn gebaseerd op cachaça. Cachaça is één van de bekendste producten uit Brazilië, en wordt ook wel eens de Braziliaanse rum genoemd. De drank wordt gemaakt door het sap van suikerriet te destilleren. Rond 1530 werd deze drank voor het eerst geproduceerd. Tegenwoordig bestaan er wel 4.000 verschillende Cachaça-merken in Brazilië. In de Brazilian Berry gebruiken we de Sagatiba Cachaça,

Ingrediënten:

3 frambozen
3 braambessen
3 blauwe bessen
5 cl Sagatiba Cachaça
2 cl limoensap
1 cl suiker
Fever-tree ginger beer

Bereiding:
Muddle de besjes onderaan in het glas.
Voeg cachacha, suiker en limoen toe.
Doe wat crushed ijs in je glas en roer.
Top af met fever-tree ginger beer.
Werk af met crushed ijs, een takje munt, partje limoen en wat besjes.

Smakelijk!

Share
This entry was posted in Magazine 17. Bookmark the permalink.