Het Ibiza van Christoph Trio

Zijn favoriete adresjes


Zo’n tien jaar geleden verloor Christoph Trio zijn hart aan Ibiza. Hij vond er de perfecte combinatie van woeste natuur, verlaten stranden en een bruisend uitgaansleven. Geen wonder dat mister Blue Marlin zijn Beach Club noemde naar de gelijknamige Spaanse strandclub waar de jetset er graag op los feest.

The Place

The Place, Avd. 8 De Agosto, 23 – 07800 Ibiza

Deze cosmopolitan bar bevindt zich naast de bekende Pacha Club, middenin het centrum van Ibiza. Mijn goede vriend Patrick Soks uit Knokke woont er al meer dan twintig jaar en baat de zaak uit.

Bambuddha Grove

Carrer de Sant Joan – 07840 Santa Eulalia del Río

Een prachtig restaurant waar je heerlijk Aziatisch kunt eten in een uniek decor. De eigenaar is een hippie die al sinds de jaren zestig op Ibiza woont.

KM5

Carretera Eivissa-sant Josep – 07817 Sant Josep de SA Talaia

Op de weg naar San Jose, zo’n vijf kilometer van Ibiza centrum, ligt KM5. Opgebouwd rond een oude finca, is dit luxueuze domein the place to be voor levensgenieters. Je vindt hier alles in één. Naast het gastronomische restaurant waar je van de klassieke Franse en Argentijnse keuken kunt proeven, zijn ook de kunstgalerie, de boetiek en de garden lounge met diverse bars de moeite waard.

Casa Munich

Calle Migjorn Gran, 13 Las Salinas – 07818 Ibiza

Een uitstekend hotel met kleine villaatjes op het prachtige domein Las Salinas. Je gaat er voor complete rust.

Pacha

Avenida 8 de Agosto – 07800 Eivissa

Ben je een celeb spotter? Dan moet je bij discotheek Pacha zijn. Uit de bol gaan met sterren als Paris Hilton, Ronaldo, Nadal, Jack Nicholson en vele anderen geeft altijd een speciale kick.

Es Vedra

2 km van de westkust van Ibiza

Een reusachtige, magische rots middenin de zee waar je helemaal tot rust kunt komen, weg van de drukte. Puur genieten!

Share
This entry was posted in Magazine 7. Bookmark the permalink.